Apelul călugărilor de la Petru Vodă pentru sprijinirea celor de la Pungeşti

12:26 am Anunţuri

Frații noștri rezistă eroic de o săptămână în plin câmp, unde au îndurat ploi, frig și nopți nedormite. Este de apreciat cum o mână de oameni din aceste sate, sprijiniți și de câțiva frați din Iași și Bârlad reușesc să rămână pe poziții, apărând întreaga Românie de invazia Chevron.

Acești oameni luptă pentru întreaga țară! Dacă la Pungești se cedează, atunci se va merge și în alte zone cu exploatările! Sunt vizate zone imense din județul Bârlad, Galați, Constanța!

Am stat alături de acești oameni în noaptea de sâmbătă spre duminică, noaptea cea mai friguroasă de când se protestează la Pungești și vă putem spune că este nevoie de mare ajutor din partea oricui este disponibil și are dragoste să ajute! Este nevoie de pături groase, corturi care să reziste la frig, ideal ar fi rulote sau containere tip dormitoare.

Localnicii vor să mențină rezistența până când se va da o lege împotriva exploatărilor prin fracturare hidraulică sau în caz contrar fac apel către români să se iasă în stradă pentru a cere demisia Guvernului. Prin urmare, grupul de la Pungești va prinde iarna pe câmp și pregătirile încep încă din aceste zile.

O altă problemă ar fi cu înlocuirea celor care stau deja de o săptămână de veghe, unii fiind răciți și ar dori să meargă pentru o zi două acasă. Cei care puteți să rupeți două, trei zile din timpul dvs. sunteți rugați să veniți la Pungești să-i înlocuiți pe frații de aici.

O altă rugăminte ar fi către preoți care să vină la Pungești să facă rugăciuni, sf. maslu pentru întărirea oamenilor.

– via email –

Leave a Comment

Your comment

You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Please note: Comment moderation is enabled and may delay your comment. There is no need to resubmit your comment.