Ministrul Afacerilor Externe, Titus Corlățean: “Astăzi, în Europa, e foarte dificil să ridici glasul, să mergi împotriva unui val care s-a creat. Dar trebuie să o facem pentru că fundamentul nostru este creștin”

1:37 pm From Youtube / Trilulilu/ VideoGoogle etc., Uncategorized

La sfarsitul lui aprilie 2013, invitat sa participe la conferinta Aliantei Familiilor din Romania, ministrul de externe Titus Corlatean a tinut un discurs, apropiat ca stil de o predica, in care s-a referit la standardele europene privind minoritatile sexuale, “o discutie total gresita, care apare si in Romania, nu atat de intens ca in alte parti”.

Iată un politician care are curajul mărturisirii!

6 Responses
 1. pierre :

  Date: June 30, 2013 @ 8:34 pm

  este oare ortodox? Felicitari atitudinii sale crestine…asteptam asemenea replici si in Guvern, in mijlocul colegilor sai…trebuie convertiti toti…

 2. liviu :

  Date: July 3, 2013 @ 11:31 am

  Iata un politician crestin care iese “in fata” si-L marturiseste deschis pe Domnul ! Cu atat mai puternica si mai placuta Domnului marturisirea , cu cat jertfa este mai mare; caci jertfa este inaintea Lui , a sta de la inaltimea demnitatii de ministru externe , impotriva cursului de nelegiuiri institutionalizate ale veacului acestuia. Titus a pornit pe drumul Golgotei dupa cuvantul Domnului nostru Iisus Hristos : cel ce voieste sa se mantuiasca “… sa-si ia crucea si sa-Mi urmeze Mie ! “

 3. Lucian :

  Date: July 4, 2013 @ 6:16 pm

  jos palaria! Sincer este o surpriza extrem de placuta. Doamne ajuta sa apara cat mai multi marturisitori ai Domnului nostru Isus Hristos. Bunul Dumnezeu sa-i ajute si sa ne ajute.

 4. safimvigilenti :

  Date: July 4, 2013 @ 10:15 pm

  frumoase cuvinte
  cinste lui
  sunt bucuros sa avem un astfel de ministru
  Dumnezeu sa ni-l intelepteasca!

 5. Florian :

  Date: July 8, 2013 @ 8:38 pm

  E doar o declaratie electorala, fara sustinere, in fata unor jurnalisti romani, pentru a uimi suflete curate, neinteresate insa de adevarul situatiei. Sa asteptam declaratii tari in Europa, in baza functiei pe care o ocupa, nu doar in spatii inchise, asa cum ne-a obisnuit psd-ul de atatia ani.

 6. laurentiu :

  Date: July 12, 2013 @ 12:00 am

  Și totuși se poate observa că este preocupat de viața creștină. Dacă ar fi doar demagogie, cuvintele astea n-ar veni, pentru că n-ar fi… În fine, vom vedea ce va face pe viitor!

Leave a Comment

Your comment

You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Please note: Comment moderation is enabled and may delay your comment. There is no need to resubmit your comment.