Biruința unui părinte ortodox în fața propagandei homosexuale în grădinițe

11:00 am Lumea pe dos, Provita

Doamne ajută! Azi, când am luat-o de la grădiniţă pe fiica mea de 6 ani, mi-a spus că marţea viitoare – ca primă zi a unei perioade de 4 zile puse sub sloganul Să fiu altcineva – li s-a propus să vină, cine vrea, îmbrăcat astfel: fetele băieţeşte şi băieţii cu fustiţe şi rochiţe. Adică travestiţi.

Am vorbit imediat cu educatoarea, care a spus că e mai mult o glumă. Apoi am sunat-o pe directoarea, unguroaică, şi ea mi-a spus că s-a hotărât să se facă aşa, cu acordul părinţilor. Minciună, căci reprezentantul părinţilor copiilor din grupa fiicei mele nu ştia nimic. I-am spus doamnei directoare că sunt împotrivă şi consider o propagandă homosexuală expunerea, chiar şi la nivelul vizual, a copilului meu la propagandă de travestiţi, mai ales când e făcută de bieţii copii ca şi cum ar fi o joacă, ceva interesant. Căci, nu, mai greu e până se obişnuieşte lumea cu ideea, apoi …

Am ameninţat-o că dacă nu îşi retrage iniţiativa respectivă, o voi da în judecată, ca om care atentează la sănătatea morală a copilului meu, pe care, cu soţia mea, l-am crescut fără televizor, în frică de Dumnezeu şi cu multă dragoste.

Am vorbit şi cu o judecătoare pentru a vedea ce opţiuni de acuzare am. Ea s-a interesat şi mi-a spus că NICI UNA pe linie penală. Adică pederaştii au epurat din Constituţia României tot ceea ce putea să îi oprească, iar acum au lansat atacul, sub streaşina – culmea nesimţirii – Muzeului Ţăranului Român, unde ar trebui să se păstreze vii valorile reale ale poporului român: cinstea, castitatea, bunul simţ, respectarea aproapelui, ascultarea de voia lui Dumnezeu etc.

În seara asta am ieşit la predică şi am spus toate acestea, ca oamenii să ştie, îndemnându-i să se roage – Doamne, surpă lucrarea duhurilor rele şi a celor ce le slujesc. Şi să nu stăm cu mâinile în sân, să ne apărăm copiii, să fim ca leii care împrăştie toate hienele care ne atacă familia.

Însă scandalul tot a fost bun – educatoarea şi directoarea, probabil şi la îndemnul inspectoarei cu care am vorbit între timp, au anulat cu totul iniţiativa, carnavalul va începe numai de miercuri, marţi va fi o zi obişnuită.

Deci, fraţi creştini, se poate. Să nu ne fie frică. Niciodată, în mici o împrejurare. Hristos e alături de noi. Strigaţi din toate puterile după ajutorul Lui, daţi pe faţă toate uneltirile pederaştilor, fiţi ca leii care îşi apără puii. E datoria noastră de taţi, mame, părinţi duhovniceşti, creştini ai acestui neam.

De aici din Sf. Gheorghe, Covasna, cu urări de bine pentru luna aceasta pentru toţi cei care gândesc româneşte, în calitate de tată şi de om cu bun simţ

Pr. dr. Ciprian-Ioan Staicu
Preşedintele Asociaţiei Prietenii
Sf. Efrem cel Nou

In razboiul dus impotriva noastra si a lui Dumnezeu se mizeaza pe: lipsa noastra de reacţie, de curaj, rusinea de a nu te da in spectacol, pe lipsa de solidaritate, fiind vorba într-un cuvânt de carenţe de caracter.

18 Responses
 1. a :

  Date: February 4, 2013 @ 2:46 pm

  cred ca se putea omite faptul ca directoarea era unguroaica. putea fi la fel de bine o romanca, fara tangenta cu valorile crestine. in `respectarea aproapelui`e inclusa si respectarea celorlalte natii.

 2. Niculescu Carmen :

  Date: February 5, 2013 @ 10:52 am

  Sarut-mana, parinte! Ce parere aveti despre introducerea lectiilor de educatie sexuala(!!!) la gradinita, chiar de la grupa mica. Oare nu se stimuleaza inclinatia sexuala a copiilor de la o varsta precoce? oare trebuie sa le fie intinata copilaria cu descoperirea trupului mai putin decat a sufletului ?

 3. Tudor :

  Date: February 5, 2013 @ 2:55 pm

  Aveti dreptate,parinte ,trebuie sa luam atitudine ptr copii nostri impotriva diavolului si smintelilor lui

 4. Mircea Voinopol :

  Date: February 5, 2013 @ 9:21 pm

  Doamne ajuta!

  Am citit si am ramas consternati de initiativa respectivei educatoare cu privire la modalitatea cum inteleg sa “pregateasca” copilasii si ce nonvalori morale li se inoculeaza la gradinita.
  Din pacate aceste exemple nu sunt singulare.
  Noi insine am obiectat cu privire la initiativa directoarei de la gradinita unde avem inscrisi copiii cu privire la organizarea unei activitati referitoare la halloween si deghizarea copiilor in diverse creaturi infricosatoare.
  Eu si sotia mea dorim sa ne alaturam Asociatiei Prietenii Sf Efrem cel Nou, sens in care va adresam rugamintea de a ne indruma catre persoana care ne poate sprijini sa ne inscriem in aceasta Asociatie.
  Al dvs,
  Mircea Voinopol
  0733338337
  leonardmircea@yahoo.com

 5. dan :

  Date: February 6, 2013 @ 8:16 am

  Miroasa a facatura. Daca era reala stirea, spunea numele gradinitei, nu povesti. O inventie. Pacat ca un preot sa preteaza la asa ceva.

 6. laurentiu :

  Date: February 6, 2013 @ 9:03 pm

  Dl. Dan, nu e nicio facatura. Parintele e o persoana publica, e cunoscut pentru activitatea sa misionara din Eparhia Covasnei si Harghitei. Nu a dat alte detalii ca sa nu-i faca rau acelei femei. Altfel, eu personal am fost in casa dansului si pot sa dau marturie ca are copii de gradinita!

 7. laurentiu :

  Date: February 6, 2013 @ 9:04 pm

 8. Danyzus :

  Date: February 7, 2013 @ 11:15 pm

  Moral era ca si ceilalti parinti sa fie intrebati despre aceasta situatie. Exista si solutia ca minorul sa nu participe la orele respective. Intr-un fel, fiecare e liber sa faca ce vrea.

 9. laurentiu :

  Date: February 8, 2013 @ 5:22 pm

  Solutia sugerata de dvs. nu mi se pare ok. Nu poti sa pui copilul sa se plimbe pe coridoare ori de cate ori ii vine o idee nastrusnica educatoarei. Apoi, daca se cheama educatoare, sa faca educatie. Sa ajute la cresterea frumoasa a celor mici, nu sa le struce mintea cu agenda impusa de UE.

 10. ORTODOX :

  Date: February 9, 2013 @ 2:20 pm

  POVESTEA UNOR INIMI – SCURT METRAJ EXCEPTIONAL

 11. sorin stanculescu :

  Date: February 14, 2013 @ 6:14 am

  Asa suntem noi mai sceptici cand un Slujitor al Bunului Dumnezeu cauta sa ne deschida mintile impovarate de problemele cotidiene dar,solidarizam imediat cand este vorba sa importam(tot ce este mai rau)de la tatuca dracul din vest ca cica asa se poarta pe afara si e bine sa facem si noi la fel.Parinte Doamne ajuta si nu va lasati caci raul mare abia acum incepe,mai cu seama din Dealul Mitropoliei

 12. DORU :

  Date: February 15, 2013 @ 1:08 pm

  Raul cel mare nu vine din nici un deal…ci din prapastia in care se afla sufletul meu .Daca eu as fi aproape de Hristos puterea Lui ar face minuni prin mine ar intoarce sufletele si ar schimba in bine pe cei cazuti,…..dar cand eu sunt cel cazut mandru, curvar,fara dragoste….cum sa lucreze Dumnezeu prin mine. Continui sa cred cu tarie ca cel mai mare dusman al meu sunt eu insumi.Iertati! Doamne ajuta!

 13. DORU :

  Date: February 15, 2013 @ 1:18 pm

  O intrebare. Cum pot parintii legal sa impuna scolii in care invata copii lor sa nu organizeze astfel de manifestari ? Multumiri!

 14. V.L :

  Date: February 19, 2013 @ 12:27 am

  @DORU, din pct de vedere legal nici nu au voie sa facă asa ceva fără aprobarea părintelui care trebuie sa-si dea acordul pentru asemenea chestiuni (dar cum la noi nu se respecta nimic… face cine și ce vrea)
  PS: Nu sunt religios dar nu am sa tolerez asa ceva niciodată, problema pe care o vad eu, e ca foarte multi părinti nu se implica deloc în educația copilului, crezând orbește orice fără sa verifice nimic. La ce vremuri sunt e oarecum de înțeles, DAR e totuși copilul tău, ai o responsabilitate, oricâte probleme ai avea pentru el te zbați sa-i faci un viitor, pt ca, in general, majoritatea din noi ne-am cam trăit traiul, și cam asta e scopul vieții (ca sa-i spun asa), iar dacă nici ptr copilul tău nu te mai implici …..

 15. Maria :

  Date: February 28, 2013 @ 3:07 am

  Doamne ajuta!
  aveti dreptate in ultimul timp parca tot mai multi parinti vad care nu au nimic de spus vizavi de programa scolara, persoane carora nu le pasa ce se preda copiiilor in scoli si gradinite sau si mai rau parinti care considera acest tip de educatie a fi normal, interactiv neconstientizand pericolul moral la care sunt supusi copiii…
  Sincer am fost socata de acest articol de ceea ce sunt capabili unii educatori sa conceapa ca program educativ si sunt de-a dreptul traumatizata ca acum cateva zile am citit cam ce contine programa de educatie sexuala in scoli…e groaznic ii invata pe copii efectiv toate abominabilitatile posibile, predandu-le ca fiind normalitati si n-as fi crezut daca n-ar fi scris despre acest lucru o persoana avizata care s-a sesizat in legatura cu acest subiect. Este strigator la cer si desi inca nu am copii totusi imi dau seama cat de greu este pentru parintii crestini sa le ofere copiiilor o educatie crestineasca in conditiile in care nu beneficiaza de suportul dascalilor asa cum ar fi normal pentru ca se pare ca nu mai putem avea incredere in ce decizii iau profesorii/educatorii pentru copii, mai ales in situatii, ca cea de fata cand nici macar nu sunt anuntati, parintii, cu privire la “eveniment”. O misiune grea, dar nu imposibila cu ajutorul lui Dumnezeu – eu inca mai pastrez speranta 🙂
  Totodata imi vin in minte cuvintele “Daca noi nu zicem nimic, pietrele vor striga!”

 16. Ina :

  Date: March 11, 2013 @ 1:16 am

  In occident aceste actiuni sunt atat de obisnuite incat daca cineva ar incerca sa se opuna ar parea scos din alta lume. E deja imposibil.

  E foarte bine ca in Romania oamenii inteleg pericolul acestor activitati si se opun.

  Am fost pusi in situatia sa ne “imbolnavim copiii”, adica sa-i tinem acasa, ca sa nu-i lasam sa participe la anumite activitati.

 17. Încă niște conversații cu Linda (rochii masculine, fuste și kilturi) » Roxana-Mălina Chirilă :

  Date: August 28, 2013 @ 11:07 pm

  […] aflat vestea îngrozitoare: „la o grădiniţă din ţară un părinte reacţiona prompt faţă de ideea perversă a unei educatoare de a-i invita pe cei mici să vină a doua zi îmbrăcaţi potrivit sexului opus. […]

 18. Marius :

  Date: May 8, 2014 @ 11:39 am

  Opriti acest fenomen. Noi vrem copii pusi intr-o societate normala si vrem ca ei sa aiba o dezvoltare normala!

Leave a Comment

Your comment

You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Please note: Comment moderation is enabled and may delay your comment. There is no need to resubmit your comment.