A ieșit de la tipar volumul Diversiuni lirice, de Octavian Dărmănescu (Editura Filos)

1:15 pm Anunţuri, Octavian Dărmănescu, Seria "Anomalii"

A ieșit de la tipar volumul Diversiuni lirice, de Octavian Dărmănescu, apărut la Editura Filos, volum dedicat memoriei dramaturgului Theodor Mazilu.

Octavian Dărmănescu este absolvent al Facultăţii de Litere din Piteşti. A debutat, în anul 2007, cu volumul de cronici literare Convertirea prin literatură. În anul 2008, îşi susţine lucrarea de masterat în literatură, lucrare cu tema Damian Stănoiu – dicţionar de personaje.

Accesând acest link aveți posibilitatea să răsfoiți câteva pagini ale volumului de față: PREVIEW AICI.

În câteva zile îl puteți achiziționa online, prin intermediul magazinelor virtuale, sau din marile librării din țară. Totodată, există posibilitatea să comandați acest volum direct de la Editura Filos. Astfel, veți beneficia de discountul special de 25%.

Susținătorii acestui proiect editorial sunt: Compania de Teatru Dan Puric, ROSTonline.ro și conștiințe.ro.

„Când ai combustia și vocația de pilot de curse a lui Dărmănescu și nu ești obișnuit să apeși pe frână înainte de curbă, mai ales când e noroi pe jos (ce-i drept, noroi românesc, patriotic), e greu să nu scapi din când în când volanul și să ieși nițel în decor. Din acest motiv, e cinstit să spun firilor mai sensibile că Dărmănescu trebuie “judecat” nu doar prin prisma celor scrise, ci mai ales prin prisma motivelor pe care le are atunci când – de exemplu – afirmă, funebru, că “Toată istoria valahilor nu este altceva decât o cronică cuminte a unui popor prea fricos pentru a se revolta pentru mai bine”. Silviu Man

Pentru mai multe detalii: www.facebook.com/editura.filos sau comenzi@editurafilos.ro

Pentru a citi din textele apărute în carte accesați Seria “Anomalii”

Leave a Comment

Your comment

You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Please note: Comment moderation is enabled and may delay your comment. There is no need to resubmit your comment.