Bancherul…

10:26 pm Big Brother / New World Order / cipuri / 666, From Youtube / Trilulilu/ VideoGoogle etc.

Bancherul…

10 Responses
 1. porfirie :

  Date: January 6, 2011 @ 4:38 pm

  foarte interesant

 2. seba :

  Date: January 7, 2011 @ 11:29 pm

  La Multi Ani Laurentiu!! Si tuturor care hoinariti pe aici.
  Vazand filmuletul asta mi-am adus aminte de vorbele parintelui Arsenie Boca: “Nu aveti preoti buni? Nasteti-i!” Asa e si cu conducatorii. Pe care ii meritam, pe aia ii avem. Sa nu ne vaicarim ca nici noi nu suntem buni de nimic. Dumnezeu ne pazeste daca recunoastem macar asta.

 3. E-nigma :

  Date: January 9, 2011 @ 12:20 pm

  Toate astea sunt relativ corecte, dar totul se intampla cu voia sau din ignoranta acelora care formeaza masele pe care asa-zisii Illuminati vor sa-i conduca. Sa fim sinceri: daca mii de idioti nu s-ar duce la bataie si la moarte pt niste interese care le sunt in cel mai bun caz straine, daca nu chiar contrare, ar mai fi razboaie? Daca mii de idioti n-ar mai da fuga la banci pt “credit doar cu buletinul”, ca sa-si ia plasme, masini scumpe si concedii in Aruba, ar mai avea bancile putere? Cine da banii, e stapanul: dar ticalosia lor a avt grija ca pt banii tai dobanda sa fie minima, iar pt ai lor, maxima. Si cand au vazut ca nu unst destui cei care sa muste gogoasa “creditului pt orice”, au facut locuintele inaccesibile ca pret, a.i. sa fii nevoit sa te imprumuti, daca nu pt altceva, macar pt casa, fie ea si modesta. Insa, totul poate fi controlat: nu ma uit la TV de ani, in afara de rarele momente cand urmaresc Discovery sau Viasat History/Explorer, nu citesc presa (in afara celei de specialitate) si nu mi se pare mare pierdere ca nu stiu care mai e ministru la educatie, care mai e sef la Mediu, Ape sau alta companie de furat, ori ce porcarii a mai facut la chef nu stiu ce vedeta lu’ peste.. Am destul de citit, e literatura destula pt toate gusturile, am destul de ascultat, e muzica mare pt multe vieti.. deci? Te vinzi, si inca ieftin? Nu e Bancherul de vina ca te cumpara..

 4. dan :

  Date: January 10, 2011 @ 9:09 am

  @seba: care dumnezeu ne pazeste? ca sunt asa de multi… incat nici nu stii caruia sa te rogi. la care forum sa te duci sa-l reclami pe sir bancheru’ ? ca nu ai unde. singura salvare este o apocalipsa, right?
  @e-nigma: i feel you. parca gandesc eu. parca gandurile mele au luat viata prin vorbele tale. prea tare. 2-3 minti care se aseamana nu fac mare diferenta. dar 100.000 da…

 5. Constantin Vasiliu :

  Date: January 10, 2011 @ 11:00 am

  Corect intrutotul comentariul lui E-nigma, la care cred ca doar atat ar mai trebui adaugat: principalele cauze pentru care am ajuns unde suntem acum, le consider a fi lacomia si mandria, care altadata nu faceau parte din zestrea romanului.
  Pe de alta parte, oricat vi s-ar parea de greu (desi nu este), scoateti televizorul din viata dumneavoastra si a copiilor pe care ii aveti!

 6. Marius Ştefan :

  Date: January 14, 2011 @ 12:28 pm

  Ar vrea cineva să-i urâm pe aceşti oameni, să-i dispreţuim… Dar atunci “nu ne-am mai găsi integritatea sufletului” niciodată. Fie că-i urâm, fie că suntem de partea lor, ne pierdem timpul în zadar; este o sabie cu două tăişuri în mâna Vrăşmaşului.
  Dar cetatea noastră nu e din lumea aceasta.
  Să fim liniştiţi. Nu este “nimic nou sub soare”. Şi “biruinţa va fi a Mielului”

 7. felicia :

  Date: January 17, 2011 @ 6:18 am

  Puterea, ca si lipsa ei, e un produs la mintii noastre, o amagire. Daca te simti puternic, vei face ceva, vei actiona intr-un fel sau altul, iti vei gasi un rost si un sens in lume. Daca te simti slab, nu vei face nimic, si iti vei merita soarta.

 8. Ella :

  Date: January 22, 2011 @ 9:05 pm

  Ai pus degetul pe rana, E-nigma!!! Cine are ochi sa vada si urechi sa auda! Nu va lasati cumparati, meritam mai mult de-atat, oameni buni!!!!

 9. shmuck :

  Date: February 3, 2011 @ 11:43 pm

  Sa presupunem ca o pasare se naste in colivie, traieste acolo si cu toate acestea nu exista zi in care sa nu tanjeasca la libertate. Cam asa suntem noi oamenii, avem libertatea in sange, aceasta nu o vor putea reprograma sau controla vreodata, asa ca toata afacerea prezentata aici, a conspiratiei, mi se pare supra-evaluata… Multumesc ca ati avut rabdare sa imi daruiti cateva secunde din timpul vostru!

 10. Dan :

  Date: February 5, 2011 @ 10:44 pm

  Va recomand sa vedeţi Zeitgeist.
  Ideal ar fi sa le vedeţi in ordinea aparitiei.

  Bafta!

Leave a Comment

Your comment

You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Please note: Comment moderation is enabled and may delay your comment. There is no need to resubmit your comment.