Inrobirea Romaniei prin Indatorare. Metode Sioniste

1:17 am Big Brother / New World Order / cipuri / 666, Uncategorized

John Perkins, autorul lucrarii “Confessions of an economic hit man” (Confesiunile unui asasin economic, Editura Litera, 2007)

Asasinii economici, scrie John Perkins, sunt profesionişti extrem de bine plătiţi care escrochează de miliarde de dolari, ţări din întrega lume. Ei redirecţionează bani de la Banca Mondială, de la agenţia SUA pentru Dezvoltare Internaţională (USAID) şi de la alte organizaţii străine de “ajutor” către seifurile corporaţiilor şi către buzunarele puţinelor familii bogate care controlează resursele naturale ale planetei. Mijloacele lor sunt variate, de la rapoarte financiare frauduloase, alegeri trucate, mită şi şantaj, la sex şi crimă.

Confesiunile unui asasin economic, pe care Perkins a fost sfătuit de mulţi să nu le scrie, relatează traseul autorului, de la servitorul îndatoritor la avocatul pasionat de apărarea drepturilor celor oprimaţi. Aflat pe ştatul de plată al unei firme internaţionale de consultanţă, el chiar a fost un asasin economic.

5 Responses
 1. eugen :

  Date: May 19, 2010 @ 9:16 am

  Romania inrobita de smechereala, golaneala, prostie, hotie etc inrobita chiar de vreo 20 milioane de super locuitori ai Terrei propasiti in balariile Mioritei.

 2. Bogdan :

  Date: May 19, 2010 @ 5:50 pm

  Hristos s-a inaltat! As vrea sa va anunt RSS feed-ul nu se mai actualizeaza din data de 31.03.2010. Ultimul articol ca re apare este: “Drumul Crucii impreuna cu Domnul Slavei”. Va multumesc. Doamne ajuta!

 3. Mardru :

  Date: May 20, 2010 @ 10:37 am

  poate nu ar fi rau sa prezentati si cateva\exemple de preoti buni, ca de exemple negative m-am saturat
  ca nu o fi toata padurea uscata
  ati inceput aceasta lucrare, e drept, nu o abandonati

 4. Dan :

  Date: May 23, 2010 @ 1:37 am

  Foarte interesant modul de actiune corporatist.
  Pe de alta parte, daca as fi in locul lor as proceda exact la fel :).
  Totul se rezuma la protejarea propriului interes. Si a averii proprii.
  Probabil nu stiti, dar in tarile dezvoltate bogatii sunt impozitati cu 60% in SUA, iar in Suedia se ajunge si la 70% pt. cei mai bogati de pilda. Cu alte cuvinte oamenii aia muncesc pt. a tine in carca pe altii, e normal sa caute metode de a-si diminua pierderile. De a se imbogati. Si de imbogatit te poti imbogati rapid doar exploatand pe cel care are neaparata nevoie de tine, suprataxandu-l, dupa cum statul te suprataxeaza.
  Cealalta varianta e sa ramai toata viata sarac, mediocru, neimplinit. Eu unul optez pt. a fi bogat chiar daca toti ma vor injura, ura, dispretui, macar stiu ca nu mor de foame si o duc bine, si n-am trait degeaba.
  Din pacate, la noi exista mentalitatea asta socialista, umanista, ca si in Europa in genere, care ne stagneaza dezvoltarea, putini poate cunosc ca actualele multinationale americane au fost in urma cu vreo 50 de ani IMM-uri in tarile dezvoltate de unde provin. McDonalds, Microsoft, Ford, GeneralMotors, etc. toate au pornit de jos, de la stadiul de IMM, asociatie familiala, sau intre prieteni cu interes comun, etc. Google a fost proiectul initial a doi studenti, finantati de o banca de investitii, s.a.m.d. Si noi am fi putut avea asemenea IMMuri, care ulterior sa devina multinationale… daca aveam mentalitatea diferita. Nu merge sa ai conditii de trai din SUA cu mentalitate mioritica, de cioban. Atunci poate nu ni s-ar fi parut asa rele multinationalele, dar cum noi nu avem asa ceva, vorba aia cu strugurii de care nu te poti atinge ca-s acri :)).

 5. elena d :

  Date: May 25, 2010 @ 9:21 am

  @ Dan.Dumnezeu sa te lumineze!Mai bine “sarac, mediocru ,umilit”,decat sclav indiferent cui !Banului, companiilor multinationale,sau lui antihrist.Si bogatia e buna daca sufletul iti ramane curat.Dar …e cam greu in lumea pirzarii in care traim .Iertare nu te acuz, e doar o parere.

Leave a Comment

Your comment

You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Please note: Comment moderation is enabled and may delay your comment. There is no need to resubmit your comment.