Un film despre marea minciuna a incalzirii globale: The Great Global Warming Swindle

1:00 am Big Brother / New World Order / cipuri / 666, From Youtube / Trilulilu/ VideoGoogle etc., Provita

The Great Global Warming Swindle

The Ice is Melting, the Hurricanes are blowing and it is all YOUR FAULT SCARED Don’t Be, Its not True.

9 Responses
 1. MunteanUK :

  Date: November 24, 2009 @ 12:50 pm

  super tare filmul! mi l-a recomandat si mie o comentatoare la postarea aceasta…

  http://munteanuk.blogspot.com/2009/09/en-grave-and-unpleasant-readings-ro.html

  …in care am ‘combatut’ si eu cum am putut minciunile stiintifice date drept adevaruri absolute.

  in ceea ce ma priveste, nu e niciun fel de indoiala ca cei care sustin urmatoarele…

  – ca omul se trage dintr-un stramos comun cu maimutele;
  – abominabilul ‘drept’ de a alege sa ucizi prin avort;
  – ca homosexualitatea este ceva firesc si ‘innascut’;
  – utilitatea vaccinurilor dovedite adesea a face mai mult rau;
  – ca planeta este suprapopulata si trebuie redusa natalitatea;
  + alte aberatii

  …sunt aceeasi cu ideologii care trambiteaza pericolul ‘imbalzirii globale’.

  este o uriasa pacaleala, dar se incearca sa ni se spele creierul ca dioxidul de carbon este un pericol, la fel cum, in statele din lagarul socialist, ni se spunea zi de zi de ‘pericolele’ de dupa Cortina de Fier.

  acu’, ce sa zic, intr-un fel aveau dreptate propagandistii marxisti: de dincolo de fosta Cortina pare sa vina o ideologie cu aratare mai ‘umana’ decat stalinismul, insa mai feroce prin perfidia ei.

 2. Val G. :

  Date: November 24, 2009 @ 1:57 pm

  Se vede de la o posta ca este un film comandat de cei care au interesul sa distraga atentia de la incalzirea globala.
  Ce dovada mai buna vreti despre faptul ca incalzirea globala este un fenomen real? Uitati-va la iernile din ultimii ani.
  Cei care aveti intre 35-45 de ani, va aduceti aminte ca prin anii 1969-1990 ( in 1969 eu avand varsta de 5 ani si acum pe cea de 45 de ani) era zapada aproape toata iarna pentru sanie.
  Dar din batrani stiu ca asa era si inainte, cu zapada toata iarna.
  Vorbesc de orase, nu ma refer la munte unde nici nu se punea problema lipsei zapezii.
  Uitati-va ca de atata timp in Romania este mai cald cu cel putin 10-12 grade dacat in mod normal pentru acesta perioada (noiembrie).
  Uitati-va la seceta care este de atata amar de vreme la noi si in alte zone extinse ale lumii si la ploile torentiale care au loc iarna, chiar si la noi in tara, si care distrug atatea locuite.
  Adica vazand noi aceste lucruri concrete, vine cineva si spune ca incalzirea globala este un fals.
  Batrani de 90 de ani spun ca nu au vazut asa anomalii meteorologice de cand sunt, si nici nu au auzit de la bunicii lor, sau de la parintii lor sa fi fost asa ceva prin zona unde locuiesc si vin niste excroci cu un film si zic ca este totul in regula.
  Adica te doare maseaua si vine un grup de mincinosi si zic ca mi se pare ca ma doare.
  Pai acum vreo 2-3 saptamani in China, ,,marii oameni de stiinta”, in general atei, au creat o ploaie artificiala disperati de seceta prelungita din nordul Chinei. In loc de ploaie a nins atunci, dar din cauza acestui experiment au avut la vreo saptamana fenomene meteo catastrofale cu morti si raniti si evacuati la greu.
  In China este seceta cumplita in nord de foarte multa vreme.
  Exemple sunt pe tot globul.
  Dar se vede treaba ca filmul este facut pentru imbecili, deoarece daca respectau oamenii cu adevarat nu spuneau sa incalzirea globala este un fals.
  Dar ei considera oamenii ca fiind niste imbecili, si se comporta si le ofera un documentar ca atare.
  Eu vad de la an la an anomalii meteo in Romania si peste tot in lume, si filmul asta spune ca nu este nimic in neregula.
  Pai numai dupa fetele celor care vorbesc in documentar iti dai seama cat de mult propovaduiesc adevarul.
  Nu este de mirare in acest secol pe care Sfintii Parinti il numesc al minciunii. A ajuns minciuna la rang de cinste in sfarsit in aproape toate domeniile.

  Doamne ajuta. Val

 3. mihailt :

  Date: November 25, 2009 @ 4:44 am

  Mai frate Laurentiu daca unii oameni inselati de duhuri rele o sa distruga Terra o sa zica pe urma ca “Dumnezeu a pedepsit pe oamenii pacatosi!”.
  Da partial au dreptate:
  pentru pacatele noastre Dumnezeu lasa pe acesti inselati de duhuri rele sa distruga Terra si nu le ingradeste actiunile.
  Inainte oamenilor le era frica sa taie un pom inutil,si cand taiau un pom sa faca focul isi faceau cruce inainte si rugau pe Dumnezeu sa ii ierte.
  Da Dumnezeu Iisus Hristos venind va reface ce a distrus omul si va mustra pe cei de au distrus-o.
  Atunci se va vedea si Adevarul care deocamdata e prigonit.
  Omul nu are pic de respect pentru creatia pe care Dumnezeu a facut-o in miliarde de ani,are o mentalitate nihilista inspirata de draci.
  Normal ca Dumnezeu poate sa creeze materie din nimic (a se vedea in Sfanta Scriptura la inmultirea pestilor si a painilor)dar asta nu inseamna ca omul trebuie sa distruga ce Dumnezeu a creat deja.
  Ca Dumnezeu poate sa invie oameni morti dar asta nu inseamna sa te duci sa omori oameni pe strada ca Dumnezeu poate sa ii invie.
  Se uita ca Sfintii Parinti au considerat cea mai periculoasa erezie (adica invatatura draceasca) gnosticismul care zicea ca materia e rea si spiritul e bun.
  Si ca lumea vazuta e creata de un demiurg rau.De aceea Sfintii Parinti au pus la Crez,chiar la inceput:
  “Cred intr-unul Dumnezeu facatorul cerului si al pamantului,al tuturor celor vazute si nevazute”.
  Cerul adica zidirile spirituale si pamantul adica zidirile materiale.
  De la gnosticism s-a ajuns sa se contrazica faptul ca Dumnezeu Iisus Hristos e Dumnezeu si ca Maica Domnului e Nascatoare de Dumnezeu.
  Nu numai ca Dumnezeu nu a creat intai sufletul omului si apoi trupul sau ci invers mai intai i-a creat trup si apoi suflet in trup.
  Sa se vada la Sfanta Scriptura.

 4. laurentiu :

  Date: November 25, 2009 @ 5:20 am

  @ Mihailt

  Ouuch! De unde ai scos-o p-asta cu “creatia pe care Dumnezeu a facut-o in miliarde de ani”, frate? Asa-i de neputincios Dumnezeul nostru?

 5. mihailt :

  Date: November 25, 2009 @ 12:59 pm

  Mai frate Laurentiu asa zice parintele Cleopa.
  Am mai scris acolo ca daca Dumnezeu poate sa invie oameni asta nu inseamna ca trebuie sa te apuci sa omori oameni in ideea ca Dumnezeu poate sa ii invie.
  La fel nici sa distrugi creatia in ideea ca Dumnezeu poate sa faca materie din nimic imediat.
  Poate sa faca,da ia roaga-l fratia ta sa iti faca macar o furnica din nimic vezi te asculta?
  Iti spun dinainte ca nu te va asculta.
  Dumnezeu nu e un automat sa faca ce poftim noi ci lucreaza dupa cum considera Dansul dupa judecatile sale dumnezeiesti.Dumnezeu e supra-personal,nu cum i-au inselat duhurile rele pe unii sa zica ca e un absolut impersonal,asa ca o energie.
  Daca vedem in unele scrieri zis “Dumnezeu este dragoste” asta se intelege in sensul “Dumnezeu este dragastos” ca doar la Sfanta Liturghie crestin ortodoxa asa se marturiseste:
  “Ca bun si iubitor de oameni Dumnezeu esti” nu se vede clar ca se vorbeste cu Dumnezeu?
  Chiar daca creatia ar fi fost facuta in cateva secunde asta nu permite oamenilor sa o distruga.
  Asa de pilda Dumnezeu Iisus Hristos pune pe Sfinti Apostoli sa stranga cu mare grija si pestii si painea de le crease si ramasesera nemancate.
  Fratia ta daca te zici crestin ortodox atunci se cuvine sa vezi ca si Sfantul (desi necanonizat inca) PF Pavle respecta creatia lui Dumnezeu ca de altfel si PF Bartolomeu patriarhul ecumenic al Constantinopolului.
  Vezi pe pagina oficiala a BO Sarbe un link la documentul dat de intaistatorii Bisericilor Ortodoxe Canonice :
  http://www.spc.rs/eng/message_primates_orthodox_churches_phanar_october_12th_2008
  Today’s ecological crisis, which is due to both spiritual and ethical reasons, renders imperative the obligation of the Church to contribute through the spiritual means at her disposal, to the protection of God’s creation from the consequences of human greed. In this regard, we reaffirm the designation of the 1ast of September, the first day of the Ecclesiastical Year, as the day of special prayers for the protection of God’ creation, and we support the introduction of the subject of the natural environment in the catechetical, homiletic, and general pastoral activity of our Churches, as this is already the case in some. ”
  Apoi Sfantul Dimitrie cel Nou ale carui Sfinte Moaste se afla la catedrala patriarhala calcand din neatentie pe cuibul unor pasari si omorand niste pui si-a supus la canon greu acel picior.

 6. MunteanUK :

  Date: November 25, 2009 @ 2:31 pm

  mi se pare o abordare gresita ca Biserica sa protejeze mediul de ‘lacomia oamenilor’, ci oamenii insisi trebuie protejati de lacomie (+ alte nenumarate pacate) si, astfel, s-ar salva si mediul.

  nu pot iubi cu adevarat Creatia lui Dumnezeu decat cei care stiul sa-L iubeasca pe Dumnezeu. dar stim noi sa iubim? faptul ca suntem in credinta adevarata ne ‘garanteaza’ cumva ca am invatat iubirea?

  da, se intampla tot felul de fenomene naturale ‘neobisnuite’, cu efecte catastrofale, dar ele sunt rodul pacatelor noastre, nu ale unui fenomen natural (asa-zisa ‘incalzire globala’).

  toate sunt rele de care Hristos ne-a avertizat ca vor fi, care au fost mereu in lume, doar ca niciodata nu a beneficiat lumea de instrumente precum mass media si internetul sa ‘vada tot’, dar, de fapt, sa ‘cunoasca’ tot mai putine…

  cat despre incalzirea globala cauzata de cresterea dioxidului de carbon in atmosfera (acest lucru datorat actiunii omului) – aceasta este minciuna pe care o acuz.

  numai de-a lungul ultimelor 2.000 de ani (nu vorbim de milioane si blah-blah-uri ca evolutionistii) au fost vremuri si vremuri…

  – mai calde (in Evul Mediu, cand urca vita de vie pana in Scotia). ba chiar in vremea Renasterii, nu se intreba Francois Villon (1431-1463) “Mais où sont les neiges d’antan?” – la fel cum se intreaba un cititor de mai sus.

  – mai reci (1816 – ‘anul fara iarna’, cu ninsori in mai si inghet in august, cauzate de un singur vulcan din Indonezia de azi)

  exista fenomene pe care mintea (mandar – a omului de stinta) inca nu le pricepe si, negresit, dc omenirea a pierit sub ape in vremea lui Noe, catre sfarsitul lumii vor veni parjolul si seceta devastatoare.

  ingaduiti-mi, totusi, sa refuz sa cred – pt ca e chestiune de credinta, cum unii ‘cred’ in evoliutie si Big Bang, eu nu ‘cred’ – in povestile astea cu dioxidul de carbon care duce la incalzirea atrmosferei.

  mi se pare o minciuna uriasa, de genul miciunilor promovate de propagandistul lui Hitler, Joseph Goebbels – care credea (si punea in practica) dictonul: “cu cat este mai sfruntata, cu atat o minciuna este crezuta de mai multi”.

  sau, dc vreti, este o simplificare propagandistica a unor fenomene inca neelucidate stiintific, in maniera in care marxistii puteau sa explice totul prin ‘lupta de clasa’.

  precum ratacitii aceia, si ideologii de azi, de la politicieni la ‘oameni de stiinta’ explica totul prin ‘excesul de dioxid de carbon’.

  or, din moment ce dioxidul de carbon reprezinta numai 0,038% din gazele care compun atmosfera planetei, eu refuz sa cred prostiile lor…

  …asa cum si ei (ca sunt aceiasi ideologi, verificati putin!) refuza sa creada ca embrionul este om de la zamislire, ca avortul nu este un ‘drept’, ci o ucidere, ca homosexualitatea este impotriva firii, ca planeta e suprapopulata si alte tampenii de acest fel.

  sa se milostiveasca Dumnezeu de noi, caci numai printr-o relatie vie cu Mantuitorul nostru Iisus Hristos ne vom feri de orice urgii si numai El ne poate apara, nu cei care sunt adulati ca -‘zei’ ai vremurilor de azi (oamenii de stiinta)!

 7. MunteanUK :

  Date: November 25, 2009 @ 3:41 pm

  multe pareri despre ce mare pacaleala este aceasta incalzire globala antropogena (facuta de om) a se vedea aici:

  http://www.telegraph.co.uk/earth/environment/conservation/6642790/Climate-change-emails-plot-or-damp-squib.html

  iertare pt linkul in engleza, draga Laurentiu! eu sper ca unora dintre cititori le-ar putea folosi.

  ***

  mi s-a parut interesant ce opinii rezonabile (adica nu prea ‘pun botul’ la propaganda) niste cititori britanici, care sunt zi de de zi bombardati de propaganda asta.

  iata cateva ganduri de-ale oamenilor (repet, din aceia intoxicati zi de zi cu povesti despre precicolul produs de dioxidul de carbon):

  – The minute you begin to believe your own hypothesis, you are a dead duck as a scientist

  – CO2 has been rising and Earth and her oceans have been warming. However, the correlation trails. Correlation, moreover, is not causation.

  – The mountain of money toppling precariously on the AGW [anthropogenic global warming] hypothesis is vulnerable to the doubts expressed in this thread. Every hint of distrust threatens to undermine it. Al Gore and co are running scared

  – For one thing CO2 makes up less than 4 ten thousandths of 1 % of the gasses that make up of the atmosphere

  – The real problem is that there hasn’t been a real “debate” over man-made global warming

  – The parallels between AGW and WMD and the war on climate change and the war in Iraq are striking. We have spent 100s of billions on a phoney war in Iraq, costing many tens of thousands of lives largely based upon a dodgy dossier. And guess what, no WMD. It looks that we will soon be spending 100s of billions on a phoney war on climate change

  – It has nothing to do with being environmentally friendly (…) Man made climate change is a con job

  – It is almost certainly the case that AGW is a scam. However there is another scam, namely that a warmer climate heralds disaster. In fact for Europe and the Nordic counties, a warmer planet would be a god send

  – Soon, the predictions of dangerous global warming “in about thirty years’ time” made by environmentalists in the early 1980s will be proved wrong. Perhaps this will mark the beginning of the end of the scare

  – People talk about corrupt politicians, bankers, can Scientists get the same accolade?

  – There has never been a global debate on whether or not man has a lasting and significant impact on climate change. We are all being sucked into a vacuum of spin and deception led by scientists and collaborators who all have a stake in ensuring CO2 emmissions equals bad news for the planet

  ***

  cred ca niciun om dintre comentatorii de mai sus nu este ortodox, nu are ‘luminare’ prin Sf Spovedanie si Sf Impartasanie, totusi, respectivii par sa aiba o ‘gandire sanatoasa’…

  …iar aceasta intr-o tara ca UK, unde de multa vreme nu se mai gandeste ‘sanatos’, ci ‘politically correct’ – si stim ce aberatie e aceasta, nu?

  sa se indure Dumnezeu ca si fratii de credinta ortodoxa sa nu mai fie usor dusi in eroare de ideologiile contemporane!

 8. Razboi întru Cuvânt » FARSA INCALZIRII GLOBALE – DEMASCATA / COBAI LA BIG PHARMA SI VACCINAREA – PREGATITA PRIN ASALTUL MANIPULARILOR GROSOLANE / SANATATEA IN COMA / CIPURILE IMPLANTATE REVIN IN ACTUALITATE (Noutati 24-25 nov. 2009) :

  Date: November 25, 2009 @ 5:20 pm

  […] Laurentiu Dumitru: Un film despre marea minciuna a incalzirii globale: The Great Global Warming Swindle […]

 9. Liviu :

  Date: November 26, 2009 @ 1:56 pm

  Ca sa lamurim situatia, pentru ca am vazut ca tot nu s-a inteles cum sta treaba cu incalzirea globala. Sa presupunem ca aceasta exista totusi, asa cum spunea cineva mai sus. Problema care se pune este ca nu dioxidul de carbon din atmosfera este principalul “vinovat”. Are si acesta o oarecare contributie dar nici pe departe atat de mare pe cat incearca sa ne convinga unii. De fapt aici este pacaleala. Incalzirea sau racirea climei planetei este un fenomen ciclic (care s-a mai intamplat de-a lungul istoriei), si este produs in principal de procesele fizice care se produc in soare, deci de activitatea solara, nu doar de dioxidul de carbon, care, el singur n-ar putea produce astfel de efecte.

Leave a Comment

Your comment

You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Please note: Comment moderation is enabled and may delay your comment. There is no need to resubmit your comment.