Apel pentru consemnarea minunilor savarsite prin intermediul sfintilor mucenici din inchisorile comuniste, Par. Augustin (Sf. Man. Rapa Robilor, Aiud)

9:48 pm Anunţuri, Sfinţi Români

PICT0033

Fraţi creştini,

De-a lungul anilor, mulţi credincioşi au dat mărturie despre minunile săvârşite prin intermediul sfinţilor de la Aiud. Multe dintre aceste minuni le-am consemnat, despre unele avem puţine date, iar despre altele, probabil multe la număr, noi încă nu am aflat.

În vederea editării un cărţi despre minunile săvârşite de sfinţii mucenici din închisorile comuniste, îi rugăm pe toţi cei care au trăit asemenea fapte minunate sau ştiu de la alţii despre felul în care au mijlocit sfinţii pentru izbăvirea de boli, de necazuri, pentru soluţionarea unor probleme care erau imposibil de rezolvat în chip firesc, să ne trimită aceste relatări la adresa: sfintiaiud@gmail.com .

Părintele Iustin Pârvu spunea: „Aveam această perioadă în istorie cu care ne putem duce în faţa lui Dumnezeu cu icoanele acestor martiri din tot cuprinsul ţării, din toate puşcăriile, martiri care îndeplinesc toate condiţiile canonice necesare unei canonizări”.

Mulţumim anticipat tuturor celor care vor fi alături de noi în această lucrare şi o rugăm pe Măicuţa Domnului să îi acopere cu Sfântul ei acoperământ!

Ieromonahul Augustin
Sf. Mănăstire Râpa Robilor, Aiud

6 Responses
 1. Lauri :

  Date: September 25, 2009 @ 2:51 pm

  laudabila si necesara initiativa

  Doamne ajuta!

 2. ioana d. :

  Date: September 26, 2009 @ 12:14 pm

  ne bucuram de atitudine si sustinem!!

 3. Sava Tomoiaga :

  Date: September 27, 2009 @ 8:01 am

  Ma alatur acestei initiative, o sustin cu toata taria si ma rog Bunului Dzeu ca prin mijlocirea acestor sfinti martiri sa ne intareasca si pe noi…

 4. mari :

  Date: October 23, 2009 @ 11:29 pm

  nu va suparati, stiti cumva cum se ajunge de la aiud la rapa robilor? se ia autobuz, masina, maxi-taxi?va multumesc, as vrea sa informez o persoana foarte in varsta care vrea sa se duca singura acolo.lasati-mi mesaj, va rog

 5. calin maria :

  Date: November 8, 2009 @ 2:00 pm

  va rog sa ma informati unde si cu ce se ajunge la aiud in acel loc unde se fac minuni si cum se cheama

 6. tranda_art :

  Date: November 9, 2009 @ 12:19 pm

  pentru Mari si Calin Maria

  trebuie sa precizati din ce oras/localitate veniti pentru ca sunt foarte multe posibilitati de transport.

Leave a Comment

Your comment

You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Please note: Comment moderation is enabled and may delay your comment. There is no need to resubmit your comment.