Consiliul Europei legalizeaza hula impotriva lui Dumnezeu

1:10 am Big Brother / New World Order / cipuri / 666

ce

12-06-2009, Gardianul, Dumitru Manolache

Consiliul Europei a calificat hula împotriva lui Dumnezeu ca un drept al libertatii individului, ce nu poate fi calificat drept crima sau încalcare a legii, anunta agentia Interfax, citata de Pravoslavie si preluat de Lacasuri Ortodoxe. În Darea de seama publicata recent de catre Comisia Venetiana, care este organ consultativ al Consiliului Europei pentru legislatia constitutionala, aceasta face deosebire radicala între hula împotriva lui Dumnezeu si ofensarea sentimentelor religioase. Totodata, expertii au mentionat ca ura si învrajbirea religioasa, spre deosebire de hula, trebuie sa fie considerate drept încalcare a legislatiei, dupa cum se si confirma prin Legea celor 56 state membre a Consiliului Europei. În multe state europene, exista legi conform carora hula împotriva Duhului Sfânt se pedepseste, dar în practica acestea se aplica foarte rar. Totodata, în majoritatea statelor musulmane, hula este considerata drept încalcare grava, asa incat se pedepseste cu moartea.

18 Responses
 1. UN COPIL INTELIGENT :

  Date: June 16, 2009 @ 6:32 pm

  Stupid . Nu cu mult timp in urma un tip dorea sa dea in judecata pe cineva care afisase pe net un anunt de genul ” CAUT PERSOANA CU FRICA LUI DUMNEZEU SA AIBE GRIJA DE VILA DE LA …” .Aceasta stire a fost difuzata de pro tv .In acest caz problema se pune in felul urmator cei care injura pe Dumnezeu au drptul la libertate ? nU cumva ei imi trezesc mustrari de constiinta , prin urmare DE CE MA DISCRIMINEAZA INJURANDUL PE DUMNEZU ???

 2. mihailt :

  Date: June 16, 2009 @ 11:27 pm

  Da de ce ma rog sa pedepseasca oamenii Dumnezeu e cumva inactiv sa nu il lasam pe El sa faca cum stie?
  Pai ma intreb Sfantul Spiridon nu putea sa roage pe Dumnezeu sa lase ceva moarte cumplita asupra lui Arie?
  Normal ca putea dar nu a vrut.
  Pentru simplul motiv ca un mort nu se mai poate pocai.
  Pai bine daca l-a inselat pe careva diavolii sa huleasca pe Dumnezeu noi sa ii luam viata sa il trimitem in Iad?
  Sau lasam in seama judecatilor lui Dumnezeu?

 3. Mihai Petrea :

  Date: June 17, 2009 @ 9:19 am

  Credinta, chiar si desarta, poate face multe pentru un om, dar necredinta, oare la ce te ajuta???

 4. Ştefan Marius :

  Date: June 18, 2009 @ 2:46 pm

  Binecuvântat să fie DUMNEZEU!
  În veci amin!

 5. Floarea Soarelui :

  Date: June 19, 2009 @ 11:40 am

  Cred ca titlul art ar fi trebuit sa fie “Consiliul Europei incurajeaza hula impotriva lui Dumnezeu ” , ca mie cam asta mi se pare substratul …

 6. gil :

  Date: June 23, 2009 @ 8:35 am

  imi amintesc de teoctist care lauda UE,o sa fie cu UE si p lumea ailalta

 7. Liliana :

  Date: June 28, 2009 @ 9:46 am

  Larga este calea lor…Pentru cei ce-L iubesc pe Dumnezeu-sa nu fie!
  Cred ca atit de mult vor sa-si ,,largeasca ” calea lor,(drepturile,cum le zic ei),incit ii vor calca in picioare pe cei de pe calea strimta;ca lor nu le ajunge sa fie numai ei timpiti,li se nazare ca cei care nu-s ca ei ,sint impotriva lor.Va amintiti cum ii siluiau pe cei ce nu voia sa jertfeasca la idoli,de-a lungul istoriei?Are dreptate Parintele Iustin Parvu cind incearca sa ne pregateasca…
  NADEJDEA MEA ESTE TATAL,SCAPAREA MEA ESTE FIUL,ACOPERAMINTUL MEU ESTE DUHUL SFINT,TREIME SFINTA,SLAVA TIE!

 8. gil :

  Date: June 28, 2009 @ 4:22 pm

  mihailt,tu ai o gandire copilareasca,pai sf Spiridon nu face ce vrea el!el face cu placere ce vrea DUMNEZEU!el stia ca DUMNEZEU nu vrea sa l omoare atunci p arie!mai draguta mi se pare remarca fratelui meu care zice ca de ce nu legalizeaza si sa l injuram p dracu?

 9. Dan :

  Date: June 29, 2009 @ 8:07 pm

  Eu de obicei cand un ateu se leaga de Dumnezeu il fac troaca de porci si ii injur iubita/mama sau la ce tine el mai mult ca sa experimenteze si el sentimentul, ba chiar dau in ceea ce tine el, chiar daca ii femeie. Nu ma milostivesc de el si cand ii jos ii dau si mai tare sa sangere. Asa am facut de pilda acum o zi, un ateu era tare abatut, se considera ratat, el care nu credea in Dumnezeu a spus ca Dumnezeu il uraste si eu i-am confirmat, ba chiar l-am deznadajduit zicandu-i ca toata creatia e impotriva lui si il detesta, se scarbeste de el, ca viata lui e nesemnificativa. Tare m-am mai amuzat pe urma lui, si nici remuscari nu am, mai ales ca e un nesimtit ca orice ateu. M-am bucurat enorm ca l-am putut aduce in acea stare desi nu as recomanda nimanui sa incerce, eu am facut-o sa-l invat minte sa nu Il mai batjocoreasca pe Dumnezeu in fata mea cel putin, ca atunci ma port cu el ca si cu un caine.

 10. Maria :

  Date: June 29, 2009 @ 9:20 pm

  Dane , tu esti ateul in cauza 🙂 ?
  Trebuia sa radem ?
  Doar ateii fac ce ce te-ai obosit sa insirui .
  TEHNICA TA bolovanoasa NU TINE LA OAMENII CU NEURONII INTREGI !!!
  Câta sadism pe ateism.
  Dumnezeu sa te miluiasca !!!

 11. Dan :

  Date: June 29, 2009 @ 10:53 pm

  Maria, nu sunt ateu, nu stiu de unde ai luat tu aceasta idee. A, ca pacatuiesc si eu si imi place pacatul? Dar unde ai vazut tu sa fi spus ca-i bine ce fac? Sunt constient ca nu-i bine, dar imi place sa-mi bat joc de atei si necredinciosi, sa ma balig pe ei si sa-i fac sa se simta prost si sa sufere (daca se sinucid cu atat mai bine).
  “Tehnica mea bolnavicioasa”? Oare nu aceeasi tehnica a avut-o si Napoleon, si totusi el e considerat geniu? Si multi alti conducatori vrednici, printre care ti-l amintesc pe Sfantul Stefan cel Mare – cel iute la manie, nici pe propriul unchi nu l-a crutat intr-un astfel de acces. Si el sa fi fost dereglat psihic cum sugerezi mata? Daca da, doresc sa fiu ca el si ca Regele David care da, au ucis pentru Dumnezeu si poporul lor, decat sa fiu un las pacifist si iertator in care sa dea toti. Sau pe Mihai Viteazul cum il consideri – sa-ti amintesc cum a ucis 2000 de creditori levantini fara aaparare si pe nepregatite? Si nu-mi spune ca “au fost alte vremuri”, ar trebui sa stii mai bine ca Dumnezeu nu te judeca in functie de “vremuri” ci pacatul ramane pacat oricand.
  Mai bine iti vezi de viata ta si stai la cratita, macar (sper ca) acolo te pricepi, dar nu mai interveni unde nu intelegi. Tu esti femeie si n-ai cum sa intelegi. Numai noi barbatii am trecut prin razboi si intelegem mai bine aceste lucruri, si violenta si altele (ca o buna parte din barbati au devenit muieri azi e alta poveste). Mai bine te uiti la o telenovela sau ceva decat sa-mi tii mie predici inutile si de care nu-mi pasa.
  Si lasa-L pe Dumnezeu afara din discutia noastra, El n-are nimic a face cu asta, eu pur si simplu iubesc razboiul din motive pe care persoane ca tine nu il vor putea intelege, dar daca vrei sa te iei de mine ia-te intai de toti Sfintii Ortodocsi care au fost ostasi si da, au ucis. O si repet inca o data, nu ma lua cu “asta e meseria lor” ca asa si eu ma pot face asasin platit si zic “asta e meseria mea” dar parca nici una nu tine inaintea lui Dumnezeu.

 12. Lonelyshepherd :

  Date: June 29, 2009 @ 11:12 pm

 13. Dan :

  Date: June 29, 2009 @ 11:55 pm

  Bine punctat Lonely, m-ai binedispus pe ziua de azi, multam. Erau alte vremuri mai bune atunci… La gunoi cu democratia, egalitatea, fraternitatea, libertatea! Partea buna totusi la aceste vremi e ca nu mai ai nevoie de femeie – ea a devenit o tarfa cel mai bine avuta moarta. Nu merita sa te mai strofoci pt. asa ceva – de aia s-au inventat bordelurile :D.
  Si alta parte buna e ca iadul e floare la ureche decat sa induri maimutarelile si spurcaciunea gurii muieresti.
  Aviz catre Maria/Ti-a placut poezia/Lui Sorescu taran/(Poate) putin cam badaran?

 14. danubius :

  Date: July 3, 2009 @ 6:40 pm

  omul are toate drepturile, mai putin acelea care lezeaza aproapele si pe Creator. Din nefericire, in institutiile europene sunt multi functionari atei si socialisti, care inteleg religia strict functional si institutional si prin lentila istoriei nefericite a relatiei stat-biserica. Suntem europeni, dar trebuie sa manifestam bunul simt si a respinge astfel de prostii inseamna a ne manifesta ca membri cu drepturi depline. nu tot ce vine de la Bruxelles este bun,nimeni si nimic nu este infailibil. iar, a respinge prostia e un act de umanitate

 15. gil :

  Date: July 5, 2009 @ 9:02 am

  danubius:ue e statul lui antihrist deci nu poate veni NIMIC bun de acolo!e o bunastare care vine d la dracu si nu treb sa o primim!dar noi fiind necunoscatori ale crestinismului luam d la dracu si ne bucuram ca fraierii,scuze tu esti crestin?t rog spune ca sa stim cum vb!(ai facut ceva comentarii ciudate in alta parte,nu treb sa te superi vb si noi!)

 16. Cowboy :

  Date: September 29, 2009 @ 4:34 pm

 17. Cowboy :

  Date: September 29, 2009 @ 4:44 pm

  Dumnezeu este unul singur si este Dumnezeul tuturora.
  Toate astfel de lucruri trebuiesc implinite,si nu numai..vom vedea lucrari mari din partea celui rau inaintea ochilor nostri dar sa nu ne lepadam de Isus Hristos,liderul biserici adevarate..lider de la tatal,Dumnezeu adevarat.
  Nu trebuie sa luam in seama astfel de chesti.
  Mai bine sa ne rugam lui Dumnezeu ca in momentele grele(ispitei) sa ne intareasca.Sa ne rugam lui ca sa avem biruinta in tot cea ce facem in numele lui
  Isus.Sa ne rugam lui Dumnezeu sa ne indrume pasi spre adevarata lui cale pentru ca stim ca adevarata cale spre Dumnezeu este ingusta si multi sunt pe cea larga(majoritatea).Sa ne rugam lui Dumnezeu sa ne alunge acea stare din interiorul nostru care ne spune ca noi suntem salvati daca murim,caci acea stare nu este decat o mare amagire din partea celui rau.

  Trebuie sa ne schimbam aceasta fire(nasterea din nou),nu se poate ca sa intram in cer cu aceasta fire.Firea asta este urata inaintea Domnului de acea este nevoia de schimbare.Dar de adevarata schimbare.

  Dumnezeu sa aibe mila si sa se indure de noi.(dar si noi sa il cautam cu tot dinadinsul).

 18. REMEMBER: Consiliul Europei a calificat HULA IMPOTRIVA LUI DUMNEZEU ca un drept al libertatii individului … « Saccsiv's Weblog :

  Date: December 28, 2010 @ 7:26 pm

  […] E insa vorba despre o ticalosie de anul trecut. Citez din articolul fratelui Laurentiu Dumitru Consiliul Europei legalizeaza hula impotriva lui Dumnezeu: […]

Leave a Comment

Your comment

You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Please note: Comment moderation is enabled and may delay your comment. There is no need to resubmit your comment.