Acatistul Sfantului Fanurie, Ajutorul celor in nevoie

9:41 pm From Youtube / Trilulilu/ VideoGoogle etc.

Prietenilor dragi, Ileana şi Adrian (Zepa), pelerini in Rhodos pe urmele Sfântului Fanurie

27-fanurie.JPG

Acatistul Sf Mare Mc Fanurie - Marian Moise
Asculta mai multe audio Diverse »

60 Responses
 1. laurentiu :

  Date: September 29, 2013 @ 1:01 am

  Imi dau seama ca treceti prin momente grele. Domnul sa va intareasca si sa va lumineze sa stiti ce sa faceti. Daca va e greu sa faceti lucrurile la vedere, le puteti face in ascuns, in continuare. Rugaciunea se poate face in toata vremea, spovedania, impartasania si cand se va putea si la slujba. Domnul stie prin ce treceti. Incredintati-va purtarii Lui de grija!

 2. Mirela :

  Date: December 4, 2013 @ 12:00 am

  Multumesc lui Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfantului Fanurie, Maicii Domnului, Ingerului meu si Sfintilor Nicolae si Andrei pentru ca m-au ajutat in probleme foarte dificile ale vietii mele. Printre cele mai mari minuni pe care le-au facut pentru mine se numara faptul ca mi-au salvat mama de la moarte de mai multe ori si de asemeni o data mi-au salvat si tatal de la moarte si ca m-au facut sa nu mai resimt durerea puternica de masea cand nu am bani de mers la doctor, pentru ca nu am serviciu. De asemeni au avut grija de mine si in alte aspecte ale vietii mele, si pentru asta le multumesc. Rugati-va si voi! Chiar veti primi ajutor! Dumnezeu sa ne ajute si sa ne intareasca credinta in El, indiferent prin ce incercari grele am trece in viata. Trebuie sa credem in El orice ar fi si El nu ne va lasa, nici daca suntem pacatosi!

 3. anisoara :

  Date: May 23, 2014 @ 9:43 pm

  Si pe mine m-a ajutat Sf. Fanurie,eram cercetata intr-un dosar,desi eram nevinovata.Am inceput sa citesc Acatistul Sf. Fanurie si numai dupa patru zile vestile bune nu au intarziat sa apara.Multumesc Sf.Fanurie.

 4. bogdan damian :

  Date: August 28, 2014 @ 9:58 am

  “Părintele paroh Marcel Veşteman a adus la biserica pe care cu drag o păstoreşte nici mai mult nici mai puţin decât moaştele a 7 sfinţi. Este vorba de moaştele Sfinţilor Mina, Fanurie, Stelian, Mercurie, Sofronie, Teodosie şi Ciprian. În urmă cu o săptămână, în sfântul locaş s-a desfăşurat slujba de aşezare a moaştelor în racla din argint, special concepută la Bucureşti.”

  http://www.olteniteanul.ro/2010/06/biserica-sf-nicolae-centru-adaposteste-moastele-a-7-sfinti-martiri/

  E posibil (ca si in cazul Sf Antonie cel Mare, ori al Sf Mina) ca locul moastelor Sf Fanurie sa fi fost cunoscut la un moment dat, pt anume perioada, apoi, prin vitregia vremurilor, sa fi fost uitat / pierdut. Iar particelele aflate in diferite biserici sa provina din acea perioada, nefiind falsuri.

  Si in Egipt exista cultul Sf Fanurie, intr-una din bisericile copte aflandu-se, se pare, si sabia sa.

 5. elena :

  Date: March 5, 2015 @ 11:04 pm

  Doamne SF Fanurie ajuta-ma pe mine pacatoasa!Am facut si eu cate 3 turtite in fiecare zi timp de 9 zile, dar persoane la care le-am dat nu mi-au zis bogdaproste, ci mi-au multumit in limba lor.Ce ma sfatuiti sa fac ca sunt intr-o tara straina.

 6. A.TOADER :

  Date: June 16, 2015 @ 10:22 am

  Am aflat si eu de minunile actuale ale SF. FANURIE,de la o doamna care il pomenea adesea in rugaciunile sale.Am facut si eu turtele si am citit acatistul 40 de zile.in ultima zi, sf mi-a dat raspunsul la rugaciunile mele, primind transferul la un nou loc de munca pe care mi-l dorisem de multa vreme.

 7. Daniela :

  Date: October 29, 2015 @ 1:31 pm

  Eram insarcinata in 9 luni, stabilisem numele copilasului nostru, dar intr-o noapte am visat ca fiul meu se va numi Patrik-Fanurie. M-am trezit hotarata sa aflu daca exista acest sfant si i-am citit viata. Ne-am hotarat ca fiul nostru sa poarte acestnune, desi marturisesc ca mi-a luat o saptamana sa retin numele sfantului, mereu minunandu-ma cum l-am stiut si retinut in vis. Fiul nostru este darul lui Dumnezeu pentru noi si a venit pe lume in dat de 23 oct 2015, si ca o minune a sfantului, caruia l-am inchinat!!

 8. Ioana :

  Date: November 15, 2015 @ 8:05 pm

  Doamne ajuta! In vara acestui an, am trait o noua minune, pe langa toate celelalte pe care le traiesc in fiecare zi. Inainte cu 2 saptamani de a fi praznuit Sf Fanurie (27 august), am primit un telefon de la o prietena careia i-a venit un gand bun: sa fac acatistul sf Fanurie zilnic (sau doar in zilele de post, luni, miercuri si vineri, nu mai stiu exact), pana la data praznuirii Sf Fanurie, care va ajuta la impacarea cu vrajmasii mei (mentionez ca in aceeasi perioada, 3 persoane din grupuri diferite s-au suparat pe mine, pe nedrept). Prietena mea mi-a spus sa incerc sa fac milostenie cu 9 persoane sarace, pregatind 9 turte in zile diferite (a nu se gati duminica) sau, daca nu am timp, sa le gatesc pe toate intr-o singura zi si de ziua Sfantului sa le impart saracilor. Sf Fanurie este renumit pentru placintelele/turtele dulci pe care crestinul trebuie sa le faca si sa le imparta saracilor (gasiti pe internet multe site-uri cu randuiala si reteta turtelor). Cu evlavie, am inceput sa citesc acatistul si in noaptea zilei de 26 august, am pregatit cele 9 turte ca a doua zi sa le pot oferi persoanelor nevoiase pe care le stiam. Anul acesta, ziua de 27 august a cazut joia. Prima minune s-a savarsit in 28 august, la distanta de o zi! M-am intalnit, intamplator, cu una dintre cele 3 persoane suparate pe mine. Va marturisesc ca acea persoana (dupa luni multe de tacere), a venit la mine, m-a salutat, m-a privit in ochi, mi-a vorbit ca si cum nu s-ar fi intamplat nimic. De atunci, ne salutam! Urmatoarea minune s-a petrecut la o distanta de cateva zile, poate o saptamana, doua! Cea de-a doua persoana suparata m-a sunat sa-si ceara iertare ca m-a judecat gresit. De atunci, ne vorbim cu drag! Si minunea minunilor, ceea ce parea cu neputinta la mine, a fost cu putinta la Dumnezeu. La o luna distanta de la praznuire, am fost sunata sa ma intalnesc cu cea de-a treia persoana ca sa-si ceara iertare ca mi-a gresit. Dragii mei, nu incape urma de indoiala ca sfintii exista si ne ajuta. Gandul cel bun este mereu ascultat! Multumesc tuturor puterilor ceresti ca pentru neajunsa mea rugaciune (fuserita uneori) si pentru 9 placintele m-a scos dintr-o situatie care parea sa nu aiba rezolvare!

 9. Florentina :

  Date: May 26, 2016 @ 9:01 pm

  Eu am dat lumanari la bisetica de sufletul mamei Df.Fanurie.Chia nu am avut cum sa ma duc in sat sa le dau caci fiind cu multi copii nu ma pot deplasa iar tata nu intelege lucrurile astea si mai tare sar sminti.Iarta+ma Sfinte Fanurie desi chiar tin la dorinta ta si ma gandesc la !ama ta cea scumpa!

 10. Sf Fanurie ( 27 august) – blogul agentiei miriam turism :

  Date: August 26, 2016 @ 10:04 pm

  […] audio:  http://laurentiudumitru.ro/blog/2008/09/16/acatistul-sfantului-fanurie-ajutorul-celor-in-nevoie/ […]

Leave a Comment

Your comment

You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Please note: Comment moderation is enabled and may delay your comment. There is no need to resubmit your comment.