Viata Cuvioasei Maria Egipteanca, film grecesc

5:10 am From Youtube / Trilulilu/ VideoGoogle etc.

Maria Egipteanca.avi
Vezi mai multe video din Film »

11 Responses
 1. Lonelyshepherd :

  Date: August 13, 2008 @ 8:29 am

  Pomenita la 1 aprilie,sf. Maria Egipteanca este modelul Ortodoxiei in cea de-a cincea duminica a Postului Mare, “ca sa se arate minunile lui Dumnezeu” si dragostea Sa fara margini pt. noi,cei ce deznadajduim de robia patimilor,ca sa se arate de unde e posibila conversia patimilor in virtuti,cum “din moarte la viata si de pe pamant la Cer Hristos-Dumnezeu ne-a trecut pe noi,cei ce-i cantam cantare de biruinta”.Este aceasta cinstita pomenire/praznuire pt. noi,ceea ce a fost Schimbarea la Fata inaintea patimirii Sale(a lui Hristos) pt. slabii de atunci ucenici Petru,Iacov si Ioan.Scrisa de sf. Sofronie,-patr. Ierusalimului,viata sfintei sta alaturi de altele asemenea in cartea Benedictei Ward “Vietile sfintelor care mai inainte au fost desfranate”,ed. Deisis,Sibiu,1998(editia a doua).Gasiti aici si vietile sf-lor:Maria Magdalena,Pelaghia,Thaisia si Maria,-nepoata avvei Avraam.

 2. adrian :

  Date: August 13, 2008 @ 4:43 pm

  as vrea sa-l descarc, cum pot? cer ajutorul vostru!

 3. Gheorghe :

  Date: August 13, 2008 @ 5:12 pm

  Instalezi browserul firefox si adaugi ca addon programul Download helper https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/3006 (mergi la adresa asta folosing browserul firefox) dupa care o sa ai in toolbar-ul de la browser o iconita pe care daca dai click o sa poti downwloada filmul cand esti pe o pagina unde apare filmul dorit http://laurentiudumitru.ro/blog/2008/08/13/viata-cuvioasei-maria-egipteanca-film-grecesc/ (iconita e de oicei cu ceva buline colorate)

 4. adrian :

  Date: August 13, 2008 @ 10:36 pm

  Multumesc din suflet. Sa-ti dea Dumnezeu sanatate.

 5. bia :

  Date: August 14, 2008 @ 12:59 am

  Mare esti Doamne, si minunate sunt lucrurile Tale, si nici un cuvant nu este de ajuns spre lauda minunilor Tale!!!

 6. Maria :

  Date: August 14, 2008 @ 1:41 pm

  Cand aud despre viata Sfintei Maria Egipteanca, pomenita in timpul Postului Mare, asa cum spune si “Pastorul singuratic”, gandul imi zboara la viata mea, si de fiecare data imi da curajul necesar pentru a-mi spovedi pacatele. Anul asta, chiar am asteptat cu nerabadare sa aud iar la biserica vorbindu-se despre ea, despre iubirea ei pentru Dumnezeu si mai marea iubire a lui Dumnezeu fata de ea; cu toata ca o stiu. Pe urma, ma gandesc ca daca Dumnezeu a iertat-o pe ea, ma va ieta si pe mine, in marea Sa milostivire.
  Cat traiesc vin si vor veni tot felul de ispite si pacatul cu gandul imi e cel mai greu de inlaturat. Ar trebuie sa ma rog mai des lui Dumnezeu.

 7. avva cip :

  Date: August 15, 2008 @ 12:34 am

  mai stiti si alte filme de acest gen?

  R: Mai stiu cateva, nu insa foarte reusite; de altfel, nici acestea nu sunt de o calitate grozava (tehnic vorbind). Probabil voi pune cod si pt acelea cat de curand. LD.

 8. doina ciobanu :

  Date: September 7, 2008 @ 2:50 am

  Pentru tot ce lucrati cu gandul, cuvantul scris si cu fapta de toata clipa, Dumnezeu sa va daruiasca bucuria inimii.

 9. iulian :

  Date: March 20, 2009 @ 1:02 am

  Filmul e restrictionat de situl care il gazduieste.
  Te rog, imi poti da alt link sau numele lui original?
  Pe mail sau tot aici.
  Multumesc.

 10. elena adriasna constantinescu :

  Date: June 2, 2009 @ 2:17 pm

  Vreau sa va rog sa faceti posibila vizionarea filmlui despre viatasfintei maria egipteanca SI PERSOANELOR CARE NU AU CUNOSTIINTE DESPRE CALCULATOR …ASA CUM ERE CU UN AN IN URMA…

 11. laurentiu :

  Date: June 2, 2009 @ 2:27 pm

  nu e vorba de a avea sau nu cunostinte despre calculator. efectiv filmul a fost sters de pe site-ul sursa: trililu.ro
  asta e motivul pt care nu se mai vede nici aici.
  imi pare rau!

Leave a Comment

Your comment

You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Please note: Comment moderation is enabled and may delay your comment. There is no need to resubmit your comment.