Ceremonie a cavalerilor de Malta in Catedrala ortodoxa din Timisoara

4:51 pm From Youtube / Trilulilu/ VideoGoogle etc.

INCREDIBIL!

—————-
Nota:
***The Sovereign Military Order of Malta (SMOM) are ideologically and historically allied with international Freemasonry, ultimately sharing the same goal of bloodline supremacy, whether their members accept this or not. The Masonic grades of The Knight of Malta and The Knight Templar are the Rosicrucian upper-degrees of Freemasonry, and clearly reveal their heritage.
(sursa: http://www.geocities.com/newworldorder_themovie/knightsofmalta.html )

108 Responses
 1. marius barbu :

  Date: October 11, 2011 @ 8:42 pm

  mai erau doua filme cu cei de la iasi care era si un preot ortodox da iau sters contul celui care le-a postat daca mai are cineva filmuletele cu protu de la iasi de facea rugaciune cu masonii sa mi le dea si mie la email mariusbarbu_2022@yahoo.com Domne-ajuta!
  si luatile si pastea de pe youtube ca presimt ca or sa le stearga si pe astea

 2. gabriel :

  Date: October 21, 2011 @ 10:03 am

  stiu multe dar nu pot vorbi,rugativa lui dumnezeu pentru voi fiti fericiti si multumitii cu ce avetii.7 decembrie 2011 ince sfarsitul,(razboi)

 3. Sanyi :

  Date: February 5, 2012 @ 8:54 pm

  Gabriele, cum ar suna in felul urmator “sa ne rugam lui Dumnezeu ca in clipele grele sa ne ocroteasca, iar cand noi nu mai putem, El sa ne ia in brate” parca suna mai crestineste.
  Razboaie au fost si vor fi, ce este cel mai important lucru din viata unui om, daca traeste sa traieasca pentru Domnul, daca moare sa moara cu Domnul.
  Sa fiti iubiti de Dumnezeu1
  (un sectar)

 4. Elena.z.c. :

  Date: May 29, 2012 @ 12:21 am

  Ceremonia din catedrala din Timisoara s-a petrecut cu binecuvantarea ips Nicolae Corneanu. Acest tovaras a fost angajatul securitatii din 1950 si, pentru ca a prestat servicii frumoase politiei secrete, a urcat “duhovniceste” pe scara bisericeasca pana ce l-au facut mitropolit, inlaturandu-l pe Lazarescu. Cine se indoieste de cuvintele mele, sa citesaca dosarul de la CNSAS al lui Nicolae. Acest Nicolae nu a crezut si nu crede in Dumnezeu si este convins ca religia este o metoda de manipulare, de indobitocire a meselor. “Se manifestă ca unul ce nu crede în preceptele şi dogmele bisericeşti fiind convins că biserica a fost întotdeauna un mijloc de înşelare a maselor populare, /…/a rezultat că s-a preocupat de studiul ştiinţei marxist leniniste şi de însuşirea ei ce l-au făcut să fie convins de netemeinicia dogmelor pe care încă mai trebuie să le şi în acelaşi timp să îşi dea seama perfect că viitorul nu poate aparţine decît comunismului.”(citat din dosarul Nicolae Corneanu – CNSAS)

 5. Elena.z.c. :

  Date: July 5, 2012 @ 10:41 pm

  Sunt de acord cu comentariile lui okaliteros. Eu completez cu urmatoarele :
  – de unde are domnul Laurentiu Dumitru aceste secvente video ? Tinand cont ca toata povestea s-a derulat conform scenariului MBT, singura sursa de unde putea fi luat filmul este Mitropolia Banatului. Preotul Vana caruia i s-a impus sa-i binecuvinteze, nu are filmul, pentru ca el este o victima. Preot cu har, foarte cult, foarte iubit de credinciosi, a devenit incomod si s-a gasit si aceasta modalitate de a-l compromite, de a-l denigra si, apoi, a-l santaja. In 2007, preotul Vana Dumitru era administrator al catedralei. Pentru prima data de la constructia Catedralei, aceasta a fost refacuta, renovata, iar pictuta si-a recapatat frumusetea, splendoarea de la inceput. Nici un alt preot, nici arhiereul nu au facut acest efort, motivand ca nu sunt bani. Sub administatia parintelui Vana, s-au gasit bani pentru aceasta lucrare. Pe de alta parte, acest preot este renumit pentru predicile exceptionale, vin oameni din alte localitati sa-l asculte.
  Deci, consider ca aceasta ceremonie a fost facuta din initiativa si cu binecuvantarea MBT, avand mai multe scopuri :
  -lovirea preotului (mai vedeti vreun preot sau diacon dintre numerosii care slujesc in catedrala?);
  – imprastierea de sminteala printre credinciosi, intunecarea mintii si a sufletului, actiune in care MBT exceleaza.
  Nu vreau sa fiu rautacioasa, dar, nu pot sa nu scriu despre ceea ce stiu si nu pot sa nu sugerez despre ceea ce simt, despre ceea ce intuiesc. Cred (nu sunt sigura) ca domnul Laurentiu Dumitru a postat aceste secvente pe care le-a primit de la MBT, de la prietenii sai de acolo (de ex. Claudiu Raducu). Daca este asa, atunci domnul Laurentiu D. este colaborator al MBT, colaborand la realizarea scenariilor macabre care lovesc de multa vreme ortodoxia din Banat. Daca nu este asa, atunci mi se pare normal ca sa ne spuna domnul Laurentiu de unde are filmul, pentru ca nu era in catedrala in momentul filmarii ceremoniei. Pun aceasta intrebare nu degeaba. Am citit toate comentariile si nu am gasit sursa de unde a fost luat filmul. Mi se pare onest sa se raspunda la aceasta intrebare, mai ales ca, citind comentariile, am constatat multa deruta, sminteala si nu e bine. Nu vad nimic ziditor pentru sufletele noastre in toata aceasta poveste. Cine posteaza ceva, e bine sa dea niste lamuriri. Daca nu le da, atunci imi permit sa fiu suspicioasa. Am gasit undeva intr-un comentariu ca daca cineva vrea lamuriri sa scrie la MBT. Nu ar fi si aceasta o dovada ca filmul a fost importat de la MBT ?

 6. Elena.z.c. :

  Date: July 6, 2012 @ 12:02 am

  “Daca Dumnezeu nu exista, inseamna ca totul este permis si daca totul este permis, inseamna ca suntem pierduti.”

  “Dar omul e in asa fel atasat de sistem si de concluzia logica inca e gata sa deformeze cu buna stiinta adevarul, e gata sa se prefaca a fi orb si surd, numai ca sa-si justifice logica.
  De mi s-ar dovedi in modul cel mai indubitabil, pe patul de moarte fiind, ca nu Hristos este adevarul, ca adevarul e altul – daca demonstratia ar fi incantabila si covarsitoare – n-as sta nicio clipa la indoiala: as alege sa raman cu Hristos, nu cu adevarul.”

  “Munca purifica mintea, formeaza omul, iar palavrageala il descompune.
  Niciun om nu poate trai fara un tel oarecare si toti ravnesc sa-si ajunga telul. Omul neinsufletit de niciun tel, de nicio speranta, se preschimba adesea intr-un monstru.”

  “Nu credinta este aceea care se naste din minune, ci minunea ia nastere din credinta.”

  “Oamenii isi resping profetii si ii macelaresc; dar isi iubesc martirii si ii iubesc pe cei care i-au macelarit.”

  “Viata e duelul lui Dumnezeu cu diavolul, iar campul de batalie sunt eu.
  Viata e un rai, numai ca noi nu vrem sa stim, caci daca am vrea sa stim chiar maine s-ar intinde raiul peste toti.
  Viata ne-a putut desparti, dar amintirea timpului cand ne-am cunoscut va starui.
  Vreau sa traiesc pentru nemurire: nu accept sub nici un motiv compromisuri sau jumatati de masura.”(F. M. Dostoievski)

 7. laurentiu :

  Date: July 6, 2012 @ 10:32 am

  Doamna Elena,
  Cercetati mai cu atentie inainte de a face afirmatii care nu se sustin. Nu sunt omul MBT 🙂 Macar ca locuiesc si eu in zona.
  Nu-l invinovatiti pe Claudiu Raducu de ceea ce nu a facut. E una din constiintele vii ale Ortodoxiei din Banat. EL i-a spus deseori in fata Mitropolitul cand si in ce fel greseste vizavi de constiinta dogmatica indoielnica a dansului!
  Nu cred ca stiti exact, tehnic, cum functioneaza incarcarea unor materiale video pe blog. Ele nu sunt efectiv pe blog, ci pe o platforma video, youtube in cazul de fata, de unde se poate prelua prin embeduire.
  Videoclipul a circulat viral pe youtube la vremea aceea. Sursa filmului o gasiti dand click pe nume clipului. A fost postat chiar de cavaleri, pt ca precizarile de acolo sunt in italiana. Eu si alti nenumerosi bloggeri l-am preluat la vremea ceea pe bloguri si a fost bine, pt ca Biserica a inceput sa fie mai atenta cu astfel de manifestari in deriva (s-a mai intamplat si in alte locuri astfel de evenimente nefericite). Credinta se apara marturisind ferm cand apar devieri de la credinta de acest fel.
  Nu spun ca parintele acela e vrednic sau nu, dar anumite lucruri nu se fac. Si daca IPS Nicolae ar fi dat binecuvantare, acel preot trebuia sa refuze o astfel de slujba straina de duhul ortodox in biserica pe care o pastoreste. Nu in ultimul rand, chestiunea asta e veche de 5 ani. Prea multa agitatie fata de un subiect demult ingropat in constiinta ortodocsilor.

  Laurentiu

 8. Catalina-Tatiana :

  Date: February 19, 2014 @ 1:49 pm

  AJUTOR!!! ESTE UN CUVANT IN CARE NU MA GANDEAM VREODATA CA AM SA-L ROSTESC TOATA VIATA MIA PLACUT COPII SI PE STRADA CAND II VEDEAM II DADEAM CATE CEVA DE ACEIA IUBIND COPII AM DAT NASTERE LA 7 COPII.. ESTE UN LUCRU BUN DAR FAPTUL ESTE CA M-AM IMBOLNAVIT AVAND CANCER NUMAI DUMNEZEU MAI STIE CAT O SA MAI TINA PE PAMANT SI CAT VOI MAI AVEA DE TRAIT NU M-AM GANDIT CA VOI AJUNGE ZILELE A INTINDE MANA DAR CA SUNT BOLNAVA SI NU POT MUNCI SUNT NEVOITA ORICE AJUTOR PT MINE VALOREAZA MULT ORICE AJUTOR PT MINE ESTE O COMOARA VA MULTUMSC PT CEI CU SUFLET MARE CEL MAI MARE COPIL ARE 16 ANISORI SI CEL MAI MICUT 6 ANI MULTUMESC—-TEL 0749941691 CATALINA NR DE TEL ESTE AL CUMNATULUI MEU CA EU NU AM TLEFON DIN NOU MULTUMESC FIECARE ESTE DATOR SA SCRIE CE VREA STAM INTR-O CASA FARA LUMINA 9 SUFLETE ORICE AJUTOR ESTE BINE PRIMIT PANAINTE-CATALINA TATIANA JUD IASI COM MIROSLAVA

Leave a Comment

Your comment

You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Please note: Comment moderation is enabled and may delay your comment. There is no need to resubmit your comment.